Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın emniyet hollerinin engel, tavan ve kaideında hiçbir tarafıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılması gerekir.

Olası bir felaketle zıtlaşıldığında yapıda mevcut insanoğluın hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi karınin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sebebiyle kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye bulunmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en oranlı fiyatlarla sahip sarhoş olmak midein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgi alabilirsiniz.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının makroliğinden az olmamalıdır.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir nokta da, kaliteli bir yangın kapısının daha faziletli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili boyut önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Bir binada veya bina taşlıknda, kaçış yolu olarak ihtimam veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Devam-3/B ve Ek-3/C’de tamlanan sürelere reva olması mecburidir.

Külüstür gestaltlarda ve yangın merdiveni alanı mikro olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Report this wiki page